info@ebenhaezerleerbroek.nl 0345599567
De schooltijden zijn op ma, di, do, vr van 8:30 - 15:30 uur en op woensdag van 8:30 - 12:00 uur

Groepen

Onze leerlingen zijn verdeeld in jaargroepen. Afhankelijk van het leerlingenaantal per groep mijden we zo mogelijk het vormen van combinatiegroepen. Wij streven ernaar om de groepen in de onderbouw niet te groot te maken. De gemiddelde groepsgrootte is normaal gesproken omstreeks 25 leerlingen. Daarnaast wordt er een zorgklas gevormd voor 5 ochtenden. Hierin worden leerlingen geplaatst die een eigen programma volgen.

Startgroep

di, wo
ma, di, do, vrij
wo

Meester Herman geeft extra ondersteuning aan groep 4. Verder geeft hij ook nog extra zorg aan leerlingen uit groep 7 en 8.

In de andere groepen wordt extra zorg verleend door Juffrouw Gerdien.

Juffrouw De Groot geeft donderdag crea-lessen  aan een deel van groep 5,6,7 en 8.